Εξειδικευμένοι εκπαιδευτές

     Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους αναβάτες μοτοσικλετών να αναπτύξουν προηγμένες δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να απολαύσουν την οδήγηση, ενώ είναι ασφαλέστεροι, γρηγορότεροι και υπό έλεγχο. Δεξιότητες που θα είναι πολύτιμες σε κάθε κατάσταση. Από καθημερινές μετακινήσεις, έως αγώνες GP!

     Μάθετε πώς να οδηγείτε γρήγορα, με ασφάλεια και έξυπνα σε κάθε περίπτωση, μέσω του εκπαιδευτικού προγράμματος της ειδικής ομάδας μας που είναι κατάλληλο για εσάς, και αναπτύξτε όλες τις βασικές δεξιότητες που θα σας οδηγήσουν στο επόμενο επίπεδο. 

     Από το 1998 και μετά, εκπαιδεύουμε αναβάτες κάθε ηλικίας και κάθε επιπέδου. Από 4 ετών, και από απόλυτους αρχάριους έως αγώνες υψηλής εξειδίκευσης. Η πρακτική μας εμπειρία στην προπόνηση έχει καταστεί ζωτικό στοιχείο που καθιστά την ομάδα μας μία από τις καλύτερες ομάδες προπόνησης στον κόσμο. Τα προγράμματά μας είναι κατάλληλα για όλους τους αναβάτες με βάση τις ακριβείς ατομικές τους ανάγκες, συμπεριλαμβανομένων θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων.

Junior – 2 τμήματα 

Ειδικές δυνάμεις (Αστυνομία, Στρατός) – 3 επίπεδα 

Σημείωση: Τα συγκεκριμένα επίπεδα διαφέρουν ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους κάθε ομάδας. 

Οδηγοί αγώνων – ατομική εκπαίδευση 

Οδηγοί Junior Race 

Σημαντική σημείωση: Οι μαθητές θα πρέπει να φέρουν το δικό τους εξοπλισμό οδήγησης για όλα τα επίπεδα. Ένα εγκεκριμένο κράνος full face, ένα σετ δερμάτινης στολής (ιδανικά ολόσωμη στολή ή σετ δύο τεμαχίων), δερμάτινα γάντια με προστασία αρθρώσεων και μπότες που καλύπτουν τουλάχιστον τους αστραγάλους. 

ΕΠΙΠΕΔΟ 1 – ΑΡΧΑΡΙΟΙ 

 Όλοι οι αναβάτες ξεκινούν την προπόνηση στο επίπεδο 1. Κάθε μαθητής αξιολογείται προσωπικά στην αρχή, σχετικά με το επίπεδο / τις δεξιότητες / τις ανάγκες του. Ο αναβάτης μαθαίνει πώς να χρησιμοποιεί σωστά τη μοτοσικλέτα του, καθώς επίσης να αναγνωρίζει λάθος τεχνικές οδήγησης και αναλόγως να μπορεί να τις αποφύγει ή να τις διορθώσει. Αφού ολοκληρώσει το επίπεδο 1, ο αναβάτης ξέρει πώς να οδηγεί ασφαλέστερα σε φυσιολογικές καταστάσεις στο δρόμο/στην πίστα έχοντας γνώσεις και βελτιωμένη αυτοπεποίθηση.

Τεχνικές 

 • Κανόνες ασφαλείας
 • Εξοπλισμός αναβάτη
 • Μαθαίνοντας την μοτοσικλέτα
 • Στάση σώματος
 • Έλεγχος γκαζιού
 • Εξοικείωση με το φρενάρισμα / ασκήσεις 
 • Βασική τοποθέτηση σώματος / ισορροπία / ασκήσεις σώματος 
 • Λάθη που πρέπει να αποφύγετε 

ΕΠΙΠΕΔΟ 2 – ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ 

Όταν ο αναβάτης εξοικειωθεί με τη σωστή λειτουργία μοτοσικλέτας επιπέδου 1, θα προχωρήσει στο επίπεδο εκπαίδευσης 2, όπου θα μάθει πώς να «διαβάζει» σωστά και να ερμηνεύει κρίσιμες πληροφορίες που του δίνει η πίστα, να εντοπίζει γρήγορα πιθανά εμπόδια και κινδύνους και να τα αντιμετωπίζει αποτελεσματικά. 

Μετά την ολοκλήρωση του επιπέδου 2, ο αναβάτης έχει προχωρήσει ώστε να μπορεί να κατανοήσει τα μηνύματα της πίστας, να αντιδρά γρήγορα σε σύνθετες καταστάσεις, να αποφεύγει τα πραγματικά εμπόδια και να αντιμετωπίζει τις περισσότερες καταστάσεις δρόμου / πίστας. 

Τεχνικές 

 • Γρήγορη αλλαγή κατεύθυνσης / Ευκινησία / ασκήσεις 
 • Σωστή λειτουργία του γκαζιού για γρήγορη και ασφαλή στροφή  
 • Τεχνικές αποφυγής εμποδίων 
 • Μάθετε πώς, πότε και πού να φρενάρετε 

ΕΠΙΠΕΔΟ 3 – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ/ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Ο αναβάτης θα μάθει πως να κάνει πλαγιολίσθηση, πως να προσπεράσει από την εσωτερική ή εξωτερική γραμμή οδήγησης αλλά και πως να συνυπάρχει με περισσότερους αναβάτες σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Με τις κατάλληλες ασκήσεις, και την οδήγηση εξειδικευμένων μοτοσικλετών ο αναβάτης θα είναι σε θέση να ωθήσει τα όρια και τις δυνατότητές του στο μέγιστο, να γίνει ταχύτερος σε καταστάσεις μεγάλου εύρους, από ένα track day μέχρι και αγώνες παγκοσμίου επιπέδου.